Website laten maken?

Voor elke ondernemer is een website één van de belangrijkste onderdelen van je marketing. Of je nu al een bestaand bedrijf hebt, of net bent begonnen als ondernemer; Je website vertelt immers wie je bent, waar je voor staat en wat je aanbiedt voor welke klant.

Het doel van een website laten maken.
In deze tijd kan een bedrijf eigenlijk niet meer zonder een website. Een website heeft verschillende doelen, zoals je bezoeker informeren, klanten werven (bijvoorbeeld inschrijven voor de nieuwsbrief), aanzetten tot actie of misschien wel iets heel anders.

Jouw online partner.

Ik ben jouw persoonlijke contactpersoon en sta het gehele proces voor je klaar. Dat is wel zo makkelijk.
Zo houd jij tijd over om te doen waar je goed in bent; namelijk ondernemen.

Wat heb je nodig bij het maken van een website.
JOXA kan niet vanuit het niets een complete website bouwen. Hiervoor is vanuit jouw kant ook input en informatie nodig. Denk bijvoorbeeld aan content (teksten, foto’s en/of video’s). Deze informatie is van groot belang en het is dan ook verstandig om hier goed over na te denken en doordachte keuzes te maken.

Voor heel Nederland.
Ik ontwerp websites voor klanten uit heel Nederland, het maakt dus niet uit waar in Nederland jouw bedrijf gevestigd is.

Mobielvriendelijk website laten maken.
Alle websites die ik oplever passen zich automatisch aan het scherm aan waarmee een bezoeker de website bekijkt. Of dit nu op een computer met een desktop monitor is, een laptop, tablet, of een smartphone. De website zal zich automatisch aanpassen aan het apparaat.

Nog een reden om te kiezen voor een responsive webdesign is Google. Google laat liever geen websites zien in de zoekresultaten die niet responsive zijn. Google heeft sinds 2015 het zoekalgoritme aangepast waardoor mobielvriendelijke websites een hogere ranking krijgen dan vergelijkbare websites welke alleen voor het desktop formaat zijn ontwikkeld.

 

 

Website laten ontwikkelen

849 excl. BTW
  • Profesionele website
  • Geen verborgen kosten
  • Duidelijkheid en transparant