Porfolio

In ontwikkeling

  • L&K Montage 
  • Yourqa
  • Kabouterbos Mariënheem

Gerealiseerd

Wat relaties zeggen:

Hipfeestje.nl
Als startende ondernemer komt er veel kijken bij het opzetten van je bedrijf. Naast de verschillende social media kanalen, wilde ik graag een professionele website, in de huisstijl van mijn bedrijf.
Omdat ik zelf totaal geen ervaring heb met het opbouwen hiervan, en ik daarnaast ook van mening ben dat een website er echt goed uit moet zien, was ik ontzettend blij dat John mij hierbij wilde helpen.
Hij droeg meerdere, creatieve ideeën aan en liet mij zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van bijvoorbeeld diverse soorten menu’s, fotobewerking, contactweergave etc.
Met een professionele, open en eerlijke houding, én zijn engelengeduld voor mij als niet-ICT’er, heeft John mij op een prettige manier betrokken bij het maken van de website.
Ik zou iedereen die geïnteresseerd is in een mooie, professionele, praktische website dan ook aanraden om contact op te nemen met JOXA, en ik weet zeker dat u mijn enthousiasme zult delen.

Natasja Walen
HIPfeestje
De Kleurenmand

Op het moment dat ik de beslissing nam “ik ga beginnen met De Kleurenmand” nam ik ook de beslissing dat ik het goed en professioneel wilde aanpakken.
Ik word actief op social media en wil een overzichtelijke professionele website.
Aangezien ik zelf absoluut geen ervaring of kennis heb om een website te ontwikkelen, heb ik de hulp ingeschakeld van JOXA.

Nadat ik met John in contact kwam en hem vertelde wat ik mijn bedoeling was met de website, kwam hij direct met leuke, originele ideeën.
Hij luistert naar je wensen en speelt hier prettig op in.
Tijdens de bouw van de website houdt hij je op de hoogte en eventuele aanpassingen zijn daarom snel en naar wens gedaan.
Ik ben super tevreden over de samenwerking en mijn website.

Wilt u ook een mooie, professionele en bovenal goedwerkende website, dan raad ik JOXA zeker aan.

Joyce Verschoor
De Kleurenmand

Lifestyle Centre Raalte

Erg blij met de vernieuwde website van Lifestyle Centre. John neemt de tijd om de wensen en behoeften in kaart te brengen. Daarnaast regelmatig contact bij vorderingen. Een aanrader voor iedereen die zijn of haar identiteit terug wilt zien in de website.

Dylan Kopp
Lifestyle Centre Raalte